Wij zoeken…Een perspectiefrijke toekomst voor elke jongere in het Voortgezet Onderwijs!
Het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Zuidoost Utrecht streeft ernaar om leerlingen uit de regio passend voortgezet onderwijs met de juiste ondersteuning aan te bieden. Hiervoor werken wij onder andere samen met 22 scholen voor (speciaal) voortgezet onderwijs, gemeenten en centra voor jeugd en gezin.
Ter ondersteuning van de directeur-bestuurder zoeken wij een:

Bestuurssecretaris kwaliteit en beleid (0,5/0,6 fte)

Als bestuurssecretaris kwaliteit en beleid functioneer je zelfstandig, vanuit eigen leiderschap en verantwoordelijkheid. Je bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het passend onderwijsbeleid en de kwaliteitszorg. Je adviseert de directeur-bestuurder en werkt nauw samen met de overige leden van het team, professionals op de scholen en kernpartners in de regio.
Kerntaken:
  • Signaleren, analyseren, bewaken, uitvoeren van kwaliteits- en beleidsontwikkelingen.
  • Adviseur voor de directeur-bestuurder op inhoudelijke, organisatorische, bestuurlijke, financiĆ«le en juridische zaken.
  • Inrichten en onderhouden van de P&C-cyclus: opstellen van ondersteuningsplan, jaarplan, jaarverslag, jaarrekening, managementrapportages, etc.
  • Inhoudelijk voorbereiden van bestuurlijke overleggen (ALV, RvT), in gang zetten van gemaakte afspraken, opstellen van strategische documenten.
  • Bewaken en volgen van procedures op gebied van governance en overige regelgeving op bestuurlijk en toezichthoudend niveau.
  • Bijdragen aan een goede informatievoorziening vanuit het samenwerkingsverband.
Wie zoeken wij?
Ben jij analytisch, gestructureerd en heb je kennis van kwaliteit en beleid? Wil je het passend onderwijs versterken? Dan zoeken we jou. Je begrijpt hoe een planning- en controlcyclus werkt en kunt daar handen en voeten aan geven. Je hebt bijvoorbeeld ervaring als kwaliteitsmedewerker, bestuurssecretaris, juridisch adviseur, onderwijskundige of bestuurskundige met een opleiding op HBO/WO niveau. Kennis van of ervaring met kwaliteit en beleid is een vereiste. Je werkt zelfstandig en bent een aanwinst voor ons gezellige team.
Wat bieden wij?
  • Een zelfstandige functie in een prettige, flexibele werkomgeving waarin alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen.
  • Een marktconform salaris conform CAO VO en goede arbeidsvoorwaarden.
Solliciteren
Je kunt je motivatie en cv t/m 15 juni a.s. mailen ter attentie van Aline Pastoor, directeur-bestuurder, naar i.reukers@swv-vo-zou.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ingrid Reukers. Op onze website www.swv-vo-zou.nl kun je informatie vinden over het Samenwerkingsverband VO ZOU.
Hier kun je een pdf met bovenstaande tekst downloaden.